Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Luren-drejeri-aren"





En sol o vårare
Han bor i staden

Han lagar bluffar
mest hela dagen

Han lagar stora
han lagar små

Men
Han lagar några
med lite sanning
i ändå?





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-13 09:37



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Skön skröna med spännande twist
2024-02-16

  Kungskobran VIP
Han är Sol och Vår
älskar kvinnan vart hän han går
hon faller lätt i hans famn
viskar ömt hans namn
tron på kärleken
som varar i evigheten
När kassan blev tom
kärlekens underbara ton
ebbade sakta ut
kärlekens låga tog slut



2024-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP