Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dricker

böjer mig ned
för att dricka
ur Sockersjön

blir sjuk av
allt socker och
åker ambulans
till Västerås

jag blir kär
i Sofie
och
blir frisk

får sjuktransport hem
och vet inget
bättre än att ta
av mig kläderna
och gå
och lägga mig




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-16 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP