Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något litet trauma från barndomen,med tid att inse?)


*Förståelse till sist?*




Nu tror jag att
jag förstår dig
bättre,än förr

Mamma när du
I 40-års åldern
efter affärsbesök

Kastade tallrik i
väggen svor,blev
nästan helt som

Medvetslös,åt
honung vilade

Och återhämtade
dig,samt blev till
"normal"mor igen


Det var nog inte
helt vårt fel ändå?

(Där vi,min lille-
bror o jag,gömde
oss,tysta längst
in i stora-salen)

Utan Diabetes!
Med en"insulin-
socker-koma"

Ibland tar det
tid att komma
över en sjukdom

Ibland gör man
det inte. ..

Men så skönt det
känns att få nåt
slags svar ändå?









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-19 15:31



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tack för inkännande
Kommentarer men
Vad är den lilla
"incidenten"
Emot vad
Barn i Uk
-raina o
Gaza
blir ut
satta
för?
2024-02-20

  Emanuel Sigridsson VIP
Steg för steg lägger Du en släkthistoria där allt räknas. Det är inte svårt att fångas.
2024-02-20

    Lena Staaf VIP
Gripande text om barnets utsatthet. Förståelsen kanske kom långt senare.
2024-02-19

  Alexander Gustafsson VIP
vissa kan inte acceptera sin sjukdom,
bra fångat, tack för du släpper in oss i din bakgrund lite också :)
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP