Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsdröm


luggdold småundgdom med piercad rynkfri hud
vill ha lite mer

åkerjordsrynkig övertidspensionär
vill ha lite mer

och så vi
de andra

vi vill också ha

kanske är det väl egentligen allas dröm
det där att kunna få ut lite mer

av livet




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-08-20 22:01



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
..ja.. det tror jag ock!
2006-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP