Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivningen gör oss alltjämt läsbara, som vanligt via 21 ord. Få tre, lägg till aderton, ge trenne vidare! Nu från Chan fick jag "veckan, gemensamma, perspektiv", som har modifierats. Vilka ord liktenelegi får, märker vi...


Litterär Cirkel (stafett 128)

 

 

 

Måndagar omläses Lagerlöf.

Tisdagar utforskas Lagerkvist.

Onsdagar perspektivfördjupas Strindberg.

Torsdagar veckoväxlar Lindgrenarna.

Fredagar gemensammanställs Fröding.

Lördagar färg(öde)lägges Ferlin.

Söndagar återupptänds Krusenstjerna.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-27 09:19



Bookmark and Share


  Respons VIP
Veckan full av god litteratur. Bara att tacka och ta emot.
2024-03-02

    Lena Söderkvist VIP
Ingen dålig samling. Fyndig titel, då ju Stafetten är en litterär cirkel den med.
2024-02-28

  Katinka VIP
Tror jag vill utforska Lagerqvist, tack!
2024-02-28

  Gunwale VIP
Lager på Lager av verk avverkas (så grenar, kvistar och löf ryker)! Känns som att den här fullspäckade cirkeln inte är för vem som helst! Puh!
Strindbergsfördjupning verkar bra, det blir nog annat än min ”avhandling” om Hemsöborna nyss.
Fint med den lysande (guld)stiernan som slutkläm!
2024-02-27

  Cikoria Blå VIP
Nu känner jag mig inspirerad att läsa något av dessa författare.
Tack för att du gör oss bildade!
2024-02-27

  liktenelegi VIP
Jag fastnar såklart för lördagen. Raden antyder att det är läsaren som antingen stärker eller bleker ur färgen i Ferlins dikter, beroende på perspektiv och sinnesstämning..
2024-02-27
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP