Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rusade tankar

ruset nådde hans abstrakta hjärna
som en blixt under en solig dag
han rusade runt vaken, naken
fast som i en dröm

tankarna växte, och växte
tills de blev likt en lavin
som rasade i hans huvud

de blev större och större
tillslut fick de inte plats

den dubbla gevärspipan gav
hålighet för baktankar
när livets safter
dränerades ut

på hallgolvet




Fri vers av Fredric
Läst 1089 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-20 23:26



Bookmark and Share


  Roula O
Vackra rader som berör :)
2009-02-21

    ej medlem längre
Shit du... Gripande..
Tung från början till sitt slut.
Väl genomförd och komponerad och som vanligt... drar du mig in i nätet...
C
2008-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric