Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samverkan med liktenelegi, varav jag fick de två temana Sten & Guld, som ingalunda får figurera som ord i själva texten. Hennes föregående finns att läsa här : https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2492375


Fontän 13 : Pianoforte

 

 

 

Ditt hjärta bultar så jäkla hårt

på min vidöppna port

 

dock dina blodkärl äro skörare

än snö i juli

 

 

Din blick glänser fruktansvärt stark

likt en törnros igenom muren

 

men dina läppar faller så lätt isär

inför min gyllene tunga

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-03-04 08:44



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Sinnligt!
Gillar att ordet "äro" kom till heders.
(I wordfeuds ordlista fanns det minsann inte)
2024-03-05

  Gunwale VIP
Finfina liknelser och metaforer! Här klingar det nästan lite Höga visan - om det inte vore för ’jäkla’.
2024-03-04

  Respons VIP
Sensuellt och sinnrikt sinnligt!
2024-03-04

    Lena Söderkvist VIP
Sinnligt.
2024-03-04

  liktenelegi VIP
Ord när de är skönhet! Om en person som trots sin bräcklighet bryter sig igenom muren och öppnar sitt hjärta?
2024-03-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP