Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hand utan naglar

för allra sista
gången har jag
ritat en hand
utan naglar

nog behövs
de för att
fatta konsten
och ge mig styrka
att fortsätta
som yrkesutövande
konstnär

skriver på
och lämnar alla
ifred
för jag har
noggrannare
kollat in mina
texter från
efter 2014




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 23 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-02 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP