Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astronaut #28 : Uppskjuten Rotation

 

 

 

det är som om

vi sänder våra drömmar

med aningslös kraft

dygnet runt

till någon högre instans

där de blir liggande

i trög kö

under minst ett decennium

och skvalpar oroligt

likt tunga moln

mellan märkliga kugghjul

i vår kärleksmaskin

svårförlitlig

tills önskan nästan

glömts bort

och tämligen oväntat

blir besannad

en vacker kväll

i omförtrollat sken

får vi mer än

en kunde tro

av gemensam dröm

genom lager av längtan

kom något

ända fram

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-03-16 19:54



Bookmark and Share


  liktenelegi VIP
Så fantasifullt vackert om, som jag tolkar dikten, hur något hör och förstår - någonstans. Slutet berör mig. Något (det viktigaste?!) kom ända fram..
2024-03-18

    Lena Söderkvist VIP
Det är nog så man skall se på det, även om inte allt går vägen så kommer man ändå någonstans.
2024-03-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP