Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafettskrivningen ömsom krälar och flyger, skvalpar och skuttar vidare, som vanligt via 21 ord. Få tre, lägg till aderton, ge trenne vidare! Nyss från Chan fick jag "katt, ute, byrålådor". Vilka ord liktenelegi kommit att få, märker vi...


Animaliskt Bitblandad Chiffonjé (stafett 130)

 

 

Byrålådor fullbelamrade

med Beatleslåtar :

 

bulldog

rengris

tvättbjörn

valross

bläckfisk

koltrast

lizzard

apman

 

katten lyser frånvarande

 

ute bland trädgårdsgångar

här innanför spegellabyrint

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-23 15:57



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Du får mig att höra beatleslåtarna genom att räkna upp djuren.
2024-03-25

  liktenelegi VIP
Snyggt! Jag speglar mig nog mest i bläckfisken bland dessa djur.
2024-03-24

  lodjuret/seglare VIP
En bekant har så förälskat sig i en chiffonjé,
att den blott om litet har kvar att be,
annars ombyte i väder kanske blott,
annars väntan av ungar så smått,
överraskningar livet självt nog kan ge.
2024-03-24

  Respons VIP
Referenser som sjunger i mitt huvud och hjärta!
2024-03-24
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP