Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gröna fötter


med rinnande svett
inser han att livet pågår

ansiktet är en flod av saltvatten
och han njuter av ansträngningen

när han lite senare går in för kvällen
ligger doften av sensommar kvar i luften
den

och nyklippt gräs




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-08-21 17:11



Bookmark and Share


  a h de v
fint om att klippa gräs barfota.
2006-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP