Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget nytt



Allting har redan hänt
allt har redan sagts
människan framhärdar och insisterar
på att hon är unik
och att hon har nåt nytt
att komma med.

Precis så
går utvecklingen framåt.

I stå.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-02 10:57



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En viktig text med glasklart innehåll, tar avstånd från hittepå, men till försvar för människan vill jag säga att människan sannerligen motarbetas av entropi och termodynamikens andra lag. Det förvirrar kreativiteten i sig.
2024-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP