Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lär mig aldrig skriva poesi




Mannen dödar allt
han säger
att han älskar
sägs det.

Ljuger han ?
Åt vilket håll ?
Är det "sägs det"
som ljuger ?
Hahaha !

Jag trodde kärleken och gud
var mina största frågor.
Nu har lögnen och döden
fått upp farten
och alla romantiker
kan äta upp sina blommor
och försöka härma fåglarna
i deras sång
i deras flykt.

Inte rör det mig
vad de hittar på.

Jag drömde jag mötte min döde far
face to face
och sa "hej pappa".

Jag blev lite orolig
när jag vaknade med stånd
som vanligt.

Hade väl tänkt att en pappa
bara är en pappa.

Å andra sidan drömde jag även om
hur din fitta ser ut och smakar.

Hade väl tänkt
att det snart var dags att göra det.

Det är väl ingen kärlek
så du kan bara vara helt lugn.

Du är mer som sockervadd
på nöjesfältet.

När man äter fastnar det så gott
i ansiktet.

Poesi ?
Njae.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-16 17:26



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Jaa, vem faan vet vad poesi är
sa flickan och slickade sig om munnen !
Du är unik och det vet gudarna !

Tack att du finns- kram
2024-05-16

  Black raven VIP
Du ÄR poesi!
2024-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP