Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vems känslor diktar du till lille pojk ?




Det finns en liten
så djupt där inne
som är rätt sliten
med dåligt minne

han var mammas lilla gubbe
men fick köra bil med pappa
lärde sig ej dricka nubbe
men dansa, skratta och rappa

kunde ej skiljas från mamma
miste han en arm på köpet
ville hela livet ramma
framt´in kändes gå i stöpet

det finns en liten
djupt djupt där inne
av ödet biten
med solklart minne

gråten är gråten
skrattet har han kvar
skadan förlåten
resten av hans da´r.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2024-04-03 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP