du är ju trots allt en optimistidiotnaiv liten fan

så fortsätt du söka efter inget

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är ju trots allt en optimistidiotnaiv liten fan

så fortsätt du söka efter inget




varelse, vart är du på väg

Lilla varelse

stackars liten

du vandrar stundvis

fram och tillbaka

 

vad söker du

gestaltavalp?

som en herralös byracka

strövar du landet efter ben och husse

någon som kan släppa ditt koppel

och samtidigt hålla det säkert

 

varelse gestalt

du mörka ängel

flygande fallen

död och begraven i sinne

 

men du letar

 

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-08-21 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*