Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvandlingen

 

 

Stillsamma ben sprattlar

inuti gummikupan

snabba, hårt sparkande gnisslar de

som en ooljad cykel

 

den som svarvar tiden

 

Senor förändras och flyttas

inuti minnesknölen

knakar och förvrängs

 

vi förändras hela tiden

var sönderdriven sekund

 

du sprattlar i förvandlingens strama stryptag

 

när du läst dikten så här långt

har allt förändrats i dig

 

känner du hur det knycker till där inuti...

 

Ingen kan stanna densamma där i




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-08-21 20:44



Bookmark and Share


    NoMi F
En mycket fantasifull dikt
Som får mig att le lite
Härligt med fri tanke
Poesi
2006-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*