Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marias dubbelgångare

Det händer två ggr
det jag är med om
Att som jag vara
trogen är inte svårt
Men Maria har jag
extra svårt förstå
hur hon finns
På 80talet förvånade
hon mig
Nu på 20talet
bedrar hon mig
Hon har en dubbelgångare
som är från Arizona
och hon kan inte
komma loss
Jag vet att hon
är en enda
Men hon kan inte
komma loss
från sin dubbelgångare
Jag tvivlar på
hennes existens
och vet att jag tack
vare det kan slappna av
från hot om faror




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-24 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP