Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale… besök gärna min utställning - ÅTERBRUKA - här på poeter.se välkommen!


ÅTERBRUKA

 

att skapa någonting  
av nästan ingenting

att börja med två tomma händer
för att se vad du kan förmå dig att...

SKAPA AV ÅTERBRUKAD TEXTIL

nu finns bevisen här
till beskådan för dig
att inspireras utav

se min utställning - ÅTERBRUKA - här på poeter.se

Välkommen! 

ÅTERBRUKA

https://www.poeter.se/Se+Utstallning?gallery_id=13437&writer_id=66056#:~:text=Utst%C3%A4llningar-,aterbruka,-%C2%AB%20Poeter.se%20alla%20utst%C3%A4llningar




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-22 10:37



Bookmark and Share


  Respons VIP
Kul. Måste kolla!
2024-05-24

  BenGust VIP
Kreativitet skapar luft och glädje.
Helt enkelt food for the soul and mind.
2024-05-23

  BenGust VIP
Kreativt skapar luft och glädje.
2024-05-23

  Blomma-Stjärna VIP
inspirerande!
är själv en glad återbrukare!
2024-05-22

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om kreativitet och skapargläjde samt förmågan att göra något nytt av något gammalt istället för att kasta bort det.
2024-05-22

    Lena Söderkvist VIP
Den skall jag besöka!
2024-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP