Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


SÅ SER JAG OCKSÅ MORGNAR


så ser jag också morgnar 

i nattens alla nätter 

som om lusten mognar 

när livet efter sorg fortsätter 

 

då blicken nås av ljusets nåd 

från mörkrets himmel vid 

ger själens vingar åter mod 

att flyga hem istället för att ta strid




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2024-05-22 21:52



Bookmark and Share


  Koloristen
"När morgonen kommer..."

SOL!
2024-05-24

  Respons VIP
Kloka ord!
2024-05-24

  Bengt H VIP
Djupa ord, sann poesi.
2024-05-23

    Lena Söderkvist VIP
Kloka ord igen. Ibland är det bättre att bearbeta det man känner för att sedan orka ta tag i det så att livet kan gå framåt.
2024-05-23

  Öknens Ros VIP
Vi väljer våra strider, ibland bäst avstå att strida, tiden utvisar vad klokast är. Jättefin bild!
2024-05-23

  Maria Sundelin VIP
Känns lugnande
2024-05-23

  Elinor Sörensson VIP
Så vackert skrivet.
Och en fantastisk bild.
2024-05-23

  Staffan Nilsson

I allt mörker finns en strimma ljus.

2024-05-23

  Blomma-Stjärna VIP
vacker målning full av hopp!
2024-05-22

  Blomma-Stjärna VIP
mycket vacker - full av livsvisdom - och nåd!
tack!
2024-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP