Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brandklassad flamma

fingerspetsen snuddade kroppen
som blivit till kol
utredningen sa att det började med
röka och etanol

doften var förkolnande
av nutid bränd kropp
dåtidens flamma
nu utan hopp




Fri vers av Fredric
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-08-22 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric