Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

botilstenen

kanoten klöv vågorna
som en täljkniv.

på väg mot
botilstenen

där förfäder
tusentals år
tillbaka i tiden
målat sitt budskap

storlommen
och fiskgjusen
var våra vittnen.




Fri vers av Anders P VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-08-22 21:45



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
En sådan vacker bild, gav mig en underbar bild av havet, som jag alltid längtar till.Tack!
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP