Inspiration;
Cathy: http://www.poeter.se/viewText.php?textId=250690
Fredrik P.: http://www.poeter.se/viewText.php?textId=250673

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration;
Cathy: http://www.poeter.se/viewText.php?textId=250690
Fredrik P.: http://www.poeter.se/viewText.php?textId=250673




...det enda jag gör är att ta bort det överflödiga // Michelangelo


Ur en rymd skapar vi
frekvenser som uthärdar ljudlöst,
ljusvågor som ihärdar.

Bemärk nu, kära läsare,
här görs ett försök att skapa
ingenting


ur en oändlig mängd med tecken
skrapas allt överflödigt bort.

Återstår
gör endast dessa

rader i det virtuella
språk som intet annat är

än tankar.




Fri vers av alfa VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-23 22:49



Bookmark and Share


  Cris
Tycker denna ger mig bra tankar..när jag väl lyckades skrapa bort allt överflödigt krafs..det tog ngn dag...hrm

Nåja... ja så är det ju..tecken...tecken.. inte så många olika förvisso.....men parar man ihop dem kan de lätt bli fler och oändligt till antalet.. och då kan det tillslut vara svårt att dela upp dem i grupper eller utesluta vissa som man inte tycker borde vara med.
Eller så har man själv svårt att avgöra vilka som skall vara med och det kan bli ett enda virrvarr tillslut och då blir det just INGENTING.... fast man har använt en massa tecken.

Blasfnsal skdksd 3957392
%#)("¤ *
30´´ ???
BVBB oOOoOoOo
ÖÖÖö:::::....
) ed /C

*suck*
2006-08-24

  Christer VIP
intressant och tankeväckande

likaså kommentarerna den väcker

skulle kanske vilja att texten slutade vid ordet "rader"

kul valt ämne och bra formulerat

och där slutar min stolpiga kommentar
2006-08-24

  Fredrik P. VIP
Attans! Efter Cathy har jag
ingenting att säga. Tar bort
det överflödiga i min kommentar.
Du gör någonting av ingenting;
ett konststycke i sig. Tack!
2006-08-24

  anneluca
Kan man annat än le....?

Här görs ett försök att skapa ingenting? Hmm...
Vågar man påstå att du misslyckats?

Hurbrasomhelst!

/a
2006-08-23

  himlens hemlighet VIP
[...]
2006-08-23
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén