Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i centrum av ovisshet

 

 

Hon sitter med ryggen vänd mot oss

en älskvärd fan

 

händerna virade runt kroppen

vackert knutna i flera varv

 

Med ryggen sitter hon oss vänd

hålles i dimma inför vad

hon verkligen är

 

ett ödes knyck

 

jag

en förvirrande pölgråtare

suddig och van

 

ovisshetens plaskdamm

vanebildande delande

där ska vi förändras åter

innan synmassan tillåts riktas förbi hennes förbannade ryggtavla




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-08-24 12:22



Bookmark and Share


    Twobo
En förvirrad pölgråtare. :D

Just pölgråtare tyckte jag var beskrivande och bra, det har jag inte hört förr.

"En älskvärd fan" är en rad som går rakt in i hjärtat också. ;)
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*