Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDER ytan av jord

 

 

Ödet mitt ligger under jordens sönderpackade yta

i armarna på de småglupska maskar

vilka vräker sig i mitt huvud

 

föder sig på mina mörksotiga solkakor

 

de äter och äter

tills jag inga tankar har att ge

 

då åker de rutchbana genom min sönderfrätna pilstrupe

och leker cowboy och indian i mitt hjärta

tills även det är tomt

 

som jag längtar

 

rädslan filar jag bort med pappas bågfil

innan den hunnit växa




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 163 gånger
Publicerad 2006-08-24 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*