Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma gatan

 

Ska jag säga dig vart jag bor

 

Ensamma gatan

utan vare sig syster, mor eller bror

 

Ensamma gatan

 

stum som ett par händer

gatulyktorna svajar förlamade tangotakter

 

halvblind vandrar jag från rum till rum

i huset med många tomrum

 

Ensamma gatan där jag bor

med stumma händer, förlamande danser

och blinda barnsteg

tro mig, ingen kärlek må någonsin gro

bara vana

 

"Här"!

 

En kyss my darling för ödsligheten

 

En ensam nyårsskål för er på andra sidan stängslet

 

"Skål"!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-08-24 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*