Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad du vill

 

 

Kalla mig pryd

Kalla mig svag

 

öppenheten för era smällord

halvligger täckt utav stopp och stäng skyltar

låst för er korkade grymmhet

 

Rädd

Rädslan vilken byggt mig

upp till längd och bredd

 

den knoppar

nära att brista ut i syra inuti min kropp

 

åt dennes grymmhet finns ingen stoppskylt att tala om

 

Är för rädd för vad jag blir till Utan den

en tanke vilken skrämmer mig Nästan lika mycket

som den jag är idag

 

men bara nästa

 

helheten är ju omöjlig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 128 gånger
Publicerad 2006-08-24 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*