Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotspår

 

Du går

 

genom mitt hjärta, rött

 

trampar över mig

 

och lämnar mitt hjärta

 

märkt utav dina fotspår

 

så att jag aldrig kan glömma dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-08-24 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*