Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÖKande

 

 

Trollbundna älskare

eldar svavel

över oss andra

där vi vandrar sökande

efter våran andra hälft

 

min ska vara en precis som jag

 

fast spegelvänd




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 157 gånger
Publicerad 2006-08-24 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*