Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag..

 

Får jag säga en sak

utan att du skrattar åt mig

 

Får jag känna mig deprimerad

utan att du frågar varför

 

Får jag vilja dö

utan att du tjatar på mig att det är Fel

 

Så får jag nu fråga dig en fråga

utan att du ser på mig

som om jag vore en söndersparkad mask

på vägen framför dig

 

Får jag leva mitt liv

även om det betyder

att jag dödar det?




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 245 gånger
Publicerad 2006-08-24 18:13



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
OCH SVARET BLIR SÄKERT JA...VISST FÅR MAN KÄNNA SIG DEPPIG,VISST FÅR MAN vilja dö en smul...och visst får man döda sitt liv...fast det vore väldans synd...kram
2006-08-24

  Kakaan
Oj, den va fin, men väldigt hemsk om jag får säga det...?
sorglig liksom...
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*