Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På film

 

 

Jag önskar

att jag kunde få den där känslan

den som man tror att man kan få

den på film

av att se någon kyssas

och önska att det var en själ

 

 

gardinens mjuka dans i vinden

 

 

men när jag ser den

nu

så undrar jag bara

om jag någonsin kommer att känna så

för just nu känner jag bara

 

 

tårar




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-08-24 18:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja den känslan infinner sig ju faktiskt emellanåt...åtminstone tror jag det...fast det är inte lika ofta som då när jag ung...cirka 25 år sen så där...hehe...fast nu för tiden har den känslan blivit liksom mjukare...ja så tror jag att det är...din text är på nåt vis både sorgsen och vacker
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*