Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogiltiga löften

 

 

Jag lovade dig aldrig

att jag skulle vara perfekt

 

 

Så Sluta se på mig

som om jag skulle kunna vara något mer

 

 

för Det Här Är Jag!

 

 

Jag kommer Aldrig någonsin

bli mer än

en värdelöshet

 

 

O du vårdlösa drömmare

släng dina drömmar i ansiktet på någon annan

någon utan ärr

 

 

för detta ansikte

finns inte bortom det du ser på just nu

 

 

De andra är

Bara mina




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-08-24 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*