Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan de andra, Ni

 

 

Det finns andra drömmare

de som tror på dem mer

än det de drömmer om idag

 

 

Det finns andra skrivande

de som skriver mer

och bättre än jag

 

 

jag lovordar dem

för deras mjukhårda ord

 

 

utan dem

vet jag inte vad jag skulle älska på denna jord




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 186 gånger
Publicerad 2006-08-24 18:35



Bookmark and Share


  Neal
bra dikt !
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*