Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bit av himlen

 

En bit av himlen

bor i mitt hjärta

 

 

vaggar mig om natten

ser över mig om dagen

 

 

En del av himlen

kramar varmt om mitt hjärta

varmt och tryggt

sårbart ensamt

 

 

 

de ljög grymt när de sa

att tiden läker alla sår

 

det har gått 4 saknade år

och ännu tänker jag på dig varenda dag

 

Jag älskar dig

*+Morfar+*




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 188 gånger
Publicerad 2006-08-24 18:44



Bookmark and Share


  Eline.P
En vacker kärleksdikt. Nej, tiden läker inte alls, ärren finns alltid kvar ...... men också goda minnen finns kvar att gömma i hjärtat ta fram och bläddra i. Så länge någon minns oss finns vi fortfarande kvar.
2006-08-24

    Aliah
Mycket vackert om en person som uppenbarligen betyder mycket för dig!
2006-08-24

  Neal
Fint skriven !
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*