Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bild av dig

 

 

Jag målade en bild av dig

 

Den var lysande

trots att den endast bestod

av streckgubbar och krumelurer, färger

resten är bortom min talang för färg och teknik

 

Uppsatt vid sidan om ditt riktiga foto

det av dig i kistan

det sista som jag hatar

 

till och med

 

min teckning är mer lik dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 225 gånger
Publicerad 2006-08-24 18:55



Bookmark and Share


  Bittermörk Johansson
SOrgset, längtan MAN KÄNNENR ÄNDA IN I HJÄRTKNUTEN.. bom bom - bom bom.

Mkt relevant för mig

HEJ
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*