Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minneslådan

 

 

Minnen i en låda

gömd och bortglömd

 

 

Men man måste inte se det

för att känna smärta över att det finns där

 

Mina minnen

om livet

tar kol på mig

inte minst

de som lovade kärlek ifrån dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 151 gånger
Publicerad 2006-08-24 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*