Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

 

 

Ängeln andas för första gången
Djupt nere ifrån magtrakten och upp
Som att hämta andan
vid vattenytan
efter en lång
dykning




Fri vers av Andasin
Läst 664 gånger
Publicerad 2006-08-24 19:38



Bookmark and Share


    NoMi F
Härlig text
Hon andas igen
Fina bilder du förmedlar
också
Poesi
2006-08-26

  kath
vilken fin bild ..... en ängel som tagit sig upp från djupt vatten, och ängeln inom oss föds i varje andetag.....tyckte mycket om
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin