Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

 

 

Underbart underbar

är vad han är

inga regler eller skrömmslen

finns att finna

 

säger han

 

han kysser likt en Gud

med oemotståndlig charm

ofta jag drömmer om att få

smälta samman med all gudomlighet

den tysta partnern av oss båda

 

Att få känna andetagen

sträcka sig genom hans arm

hans guldbeklädda huvud mjukt mot min barm

 

en ängel utan horn

utan rädsla

skrupler

eller fel

 

ett geni förklädd som en av oss

är vad han är

en vacker en

 

Han- En perfektion

och jag hans defekt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 185 gånger
Publicerad 2006-08-25 02:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*