Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medhårs

 

 

 

Din lumpna hårboll!

 

önskar du skrika

men kväver dina ord

 

än så länge

kan du hålla inne med ditt hat

 

Du stryker mig medhårs

så länge jag ger dig mat

än så länge tror du att det är du som ska vinna

så du håller dig i schack




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 123 gånger
Publicerad 2006-08-25 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*