Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte längre

 

Jag borde inte se på dig

jag vet

 

du kan göra mig blind

och var skulle jag då ta vägen

 

Jag borde inte älska dig

jag vet

 

du kan döda mig

och var skulle jag då leva

 

men jag bryr mig inte

 

det finns ändå Inget som skrämmer mig längre




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 114 gånger
Publicerad 2006-08-25 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*