Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan inte, och det är jag glad för

 

 

Saknaden bakom dessa syniska ögon

kan du inte se

 

då skulle du ha drunknat för längesedan

 

Styrkan bakom dessa vallgravsmurar

upptällda utav krigare i svart och mögelgrönt

ruttnade fiskar ekar stimmande i dess becksvarta vatten

 

men du kan inte se

att Allt det här!

är min borg

och Min smärta att bära

 

det är jag glad för att du inte kan

för då skulle du vara död

 

en värld utan dig är som

världen utan luft

den skulle kväva mig brännande

tills inget förutom stoftet av min kärlek till dig

funnits kvar att känna

 

Nej du kan inte vara jag

och det är jag glad för




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 144 gånger
Publicerad 2006-08-25 02:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*