Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovissheten vilken besitter min skugga

 

 

Jag ser dig

på kullen bortom vinden

Du går vid min sida

osynlig i vinden

medan jag sår min skörd

 

 

Vi går tillsammans

som vänner

ingen ser dig

bara jag

 

 

tillsammans för evigt

trodde jag

 

 

visste inte då

att även skuggor kunde förråda




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 139 gånger
Publicerad 2006-08-25 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*