Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför måste allt förändras till farväl...

 

Vill tacka dig

för alla de gånger

då allt känts hopplöst

 

och du kom till mig

vaggande till sömnens ljuva harpa

fick du mig att tro på ett liv efter detta

men så lämnade du mig

 

och jag tappade min tro




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 151 gånger
Publicerad 2006-08-25 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*