Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville bara säga att...

 

 

Jag saknar dig

ville bara säga det

så du vet att jag minns dig

 

På min mörknande himmel

finns en stjärna vilken skänker mig oändlig saknad

trots den trygghet den strålar

 

du är min stjärna

minns dig ännu

 

Man glömmer inte en hjälte

så lätt




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 159 gånger
Publicerad 2006-08-25 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*