Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ps. Jag älskar dig

 

 

Om du dör

lovar jag att dö med dig

 

Ett osynligt band

ovetande taggtråd

ligger mellan oss båda

från ditt hjärta till mitt

 

om du faller

drar du mitt hjärta till dig

 

Jag ner och du upp

lova att du tar väl hand om mitt hjärta

då guld vilat på himlens mjuka bädd

 

Och glöm aldrig att jag saknar dig oändligt

Ps. Jag älskar Dig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-08-25 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*