Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnbrännaren

 

 

Solen värmer lottvinnarna

medan den bränner barnen

vilka springer runt deras fötter

slavar under grymma sysslor

 

Solen bränner oss

förlorade barn

 

jag är ett halvbarn

och den eldar mig hel




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 166 gånger
Publicerad 2006-08-25 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*