Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök på sve(ä)nska språket.


Storm i mitt innre.

Det är sol ute
men moln på min himmel.
Det är sol ute
men regn i mitt sinne.
Det är sol ute
men storm i mitt hjärta.
Vad är sol och värme?
När det inte orkar tina mitt inre.




Fri vers av raggnarr
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-08-25 11:59



Bookmark and Share


    Camillaa
beskrivande och brA:P
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr