Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välträna stämmbann.

Ja hörd rössta på hänn
så fort ja öppna dôrra.

Dän mässt träna deel
på hänn ä stämmbanna.

Ja önsker att de kunn
var litte slaker iblann.

Män dän sjansen ä litten
ho träner dôm ju för jämna.

Å dä såm ônn träner
dä bruker bli start.

Dä ä nog bar te å fortsätt
å lyssen te tjate.




Fri vers av raggnarr
Läst 619 gånger
Publicerad 2007-01-24 09:10



Bookmark and Share


    Layph
Ja, mä tia så slôr en väl dövörat te...
2007-02-01

    eva m h
Stackars dej!!!!
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr