Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otur å jävelskap.

Nu ä ja i ett stim
åttå otur å jävelskap
juddämpern ä slut
å brômsera ä dåli
å int nog mä dä
nu sprakk bykksera.




Fri vers av raggnarr
Läst 558 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-25 12:50



Bookmark and Share


    Bim
..näste gång du råker ut för ett stim hôppes jag det är slom.Hälsn.Bim
2007-01-26

    *Zenobia*
O va har du för jävelskap i böxera då. eftersom di sprecker sönder ? De vett du väla att du måste ha juddämpere o brömser i böxera ? E de därför käringa e sur på dej ? Kuul !! ;))
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

raggnarr