Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att se saker med nya ögon


Skutt

Regnet, det välsignade
Varför hänga med huvudet,
När du kan plaska?




Bunden vers (Haiku) av MonaLisa
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-08-30 10:10



Bookmark and Share


  Rosmarin
Fin!
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa