Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små ting

 

 

Vet du vad?

idag när jag träffade Stefan så LOG han mot mig!

 

 

Har du sett?!

inte ett moln på himlen!

 

 

Idag när jag vaknade

och såg taket

så visste jag att jag levde!

 

Små ting

kan ge stora leende=)

 




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 165 gånger
Publicerad 2006-08-25 15:06



Bookmark and Share


  a h de v
*ler*
ja det är ju de här små miraklen..
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*